.
.

Bliv elev

Står du overfor at skulle vælge en ungdomsuddannelse? Så er Rønde Gymnasium muligvis noget for dig. Vi kan tilbyde dig en 3-årig studentereksamen, hvor du undervejs får mulighed for at skabe din egen profil ved hjælp af din studieretning og dine valgfag.

Uanset hvilke fremtidsplaner du har, er du godt rustet med en STX-eksamen. Du kan blive ingeniør, læge, lærer, journalist og meget andet. Valget er helt op til dig. På hver studieretnings side kan du se eksempler på uddannelser, som du kan tage bagefter.

Mere end bare en uddannelse

Gymnasiet er mere end blot en ungdomsuddannelse. Undervejs har du mulighed for at få venner for livet og helt unikke oplevelser. Eksempelvis når du og dine studiekammerater skal på studierejse i 2.g.

Men efter skole sker der også af ting på gymnasiet, som du kan tage del i. Du kan låne musiklokalet og starte dit eget band. I kan også mødes på banerne til en gang fodbold, eller du tage med sejlerskolen ud på havet, og blive klogere på sejlads. Der er hele tiden noget at være med til.

På Rønde Gymnasium er du mere end blot et nummer. Dine lærer kender dig, og du er en del af fælleskabet på skolen – både i skoletiden og efter klokken har ringet ud.

Vi står klar til tage dig med på rejsen fra elev til studerende!